Verlangen naar een Kind moet door JavaScript ondersteund worden. > tr>

Verlangen naar een Kind
Verlangen naar een Kind

Spermadonor aangeboden

Op deze pagina vindt u oproepen van mannen die zich aanbieden als bekende spermadonor.

Hoewel de oproepen op deze pagina zo goed mogelijk door ons worden gecontroleerd blijft reageren eigen risico.

Mocht u toch iets constateren waarvan u vindt dat dat onze aandacht behoeft kunt u dat melden bij meldpunt@verlangennaareenkind.nl

Bekijk voor meer oproepen ook deze sites:


Overzicht van de oproepen

Naam: Titel: Datum:
Reinier (37 jaar) Goedopgeleide,gezonde en fitte donor vindt het mooi om te kunnen helpen 21-11-2019
Pieter (38 jaar): Heel bijzonder om op deze unieke wijze wat voor iemand te kunnen betekenen 15-11-2019
Curtly (39 jaar): Lichtgetinte gezonde spontane en vrolijke man 08-11-2019
Frits Vrijhoef (58 jaar): Weliswaar al wat ouder maar nog steeds slank en sportief 20-10-2019
M.Verrijp (37 jaar): Nette Nederlandse donor,die zich aan afspraken houdt en op wie je kunt bouwen 07-10-2019
Jahangir (50+ jaar): donor asian 20-09-2019
Bert (35 jaar): Aangeboden: Serieuze, leuke, goede spermadonor! 12-09-2018
Marcel ( jaar): Goed uitziende sociale man stelt zich als donor beschikbaar 28-08-2019
Henri (53 jaar): Help graag 15-08-2019
J. Lukassen (31 jaar): Zeeland (Walcheren) Nette en betrouwbare Nederlandse donor 25-07-2019
Attila ( jaar): Bewuste, atletische en intelligente donor uit de regio Rotterdam 08-07-2019
jan (1988 jaar): Zeer verzorgde atletische man 21-06-2019
pascalvandemeer (36 jaar): sperma donor aangeboden 31-05-2019
Roel (43 jaar): Donor aangeboden. 12-05-2019
Eric de Haan ( jaar): Gezonde zaad donor bied zich aan. 21-04-2019

Oproepen

Reinier ( jaar): Goedopgeleide, gezonde en fitte donor ( jaar) vindt het mooi om te kunnen helpen
Datum: 21-11-2019

Goedopgeleide,gezonde en fitte donor vindt het mooi om te kunnen helpen

Graag wil ik mezelf even voorstellen;
Ik ben Reinier een goedopgeleide man met een gespierde bouw,op hoog niveau actief met sport en probeer altijd zo gezond mogelijk te leven en eten (mijn voeding bevat geen kunstmatige voedings- en/of smaakstoffen en komt van natuurlijke oorsprong).Verder heb ik nog nooit gerookt en drink eigenlijk verder nauwelijks tot geen alcohol.

Mijn bezigheden bestaan voornamelijk uit sport, lezen, ondernemen en zelfontwikkeling. Bij een officiële test is mijn IQ gemeten op een waarde van 120 punten,wat niet extreem hoog is maar wel bovengemiddeld.
Ik probeer mijn capaciteiten te verbreden en ook de personen uit mijn omgeving help ik met hun zelfontplooiing.

De reden dat ik wil doneren is dat ik veel ouders heb gezien voor wie het krijgen van een kindje een heel nieuwe wending aan hun leven gaf.
Graag wil ik een bijdrage leveren om deze positieve wending ook voor anderen mogelijk maken met een groot verlangen maar bij wie het om uiteenlopende redenen helaas zonder hulp niet gaat. Nu ik fit,gezond en weer even vrijgezel ben (hoef dus met de wensen van een partner geen rekening te houden) lijkt het me ook een juist moment om dat dit te doen.

Ik verwacht van de wensouders dat zij gezond proberen te leven (niet-rokers en een hygiënische leefomgeving). Ook hoop ik van de ouders dat ze geen religie aan het kind zullen opdringen,want vind dat een kind zelf moet ontdekken waar hij/zij in wil geloven en zijn eigen volwaardige zelf moeten kunnen uiten.

De wensouders aan wie ik doneer mogen wat mij betreft zowel alleenstaand, getrouwd of samenwonend zijn,daar heb ik geen voorkeur voor Ook vind ik het verder niet van belang wat je geaardheid is dus zowel hetero als lesbische wensouders mogen reageren. Dat kindje in een liefdevolle omgeving zal opgroeien is voor mij eigenlijk de belangrijkste voorwaarde.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen op het volgende mailadres: donorreinier@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Reinier

E-mail: donorreinier@gmail.com

Naar boven


Pieter (38 jaar): Heel bijzonder om op deze unieke wijze wat voor iemand te kunnen betekenen
Datum: 15-11-2019

Ik was in eerste instantie ten onrechte in de veronderstelling, dat het met het tekort aan zaaddonoren wel meeviel.Toen juist het tegenovergestelde het geval bleek te zijn heb ik voor mezelf besloten om op deze site als donor beschikbaar te stellen.

Indien ik het vertrouwen heb, dat de moeder/ouders bijzonder goed voor het kindje zullen zorgen gun ik iedereen dit mooiste en waardevolste bezit dat er maar kan zijn in je leven. Wel heb ik als eis,dat ik gevrijwaard zal zijn van finaciele aansprakelijkheid voor de opvoeding en dat we dit ook vastleggen middels een donorcontract.Ik wil juridisch gezien echt donor zijn en geen verwekker en daarom zal de bevruchting ook door middel van ZI plaatsvinden

Ik ben een sportief gebouwde gezonde man van in de dertig met een opleiding op HBO niveau Mijn hobby's zijn muziek maken,lezen,sporten en ga ook graag op vakantie naar een warm land om te surfen en duiken. Ik heb dus brede interesses op allerlei gebied en ben een ondernemend,ambitieus,verantwoordelijk,sociaal en eerlijk persoon.

Kort geleden nog volledig medisch getest en ook zeker geen noemenswaardige erfelijke afwijkingen (zowel psychisch als lichamelijk) in de familie.Mocht aanvullend medisch onderzoek toch gewenst zijn is dat voor mij zeker bespreekbaar.

Tenslotte wil ik nog melden dat ik mijzelf niet aanprijs en nu of in de toekomst nooit indiscrete voorwaarden en eisen zal stellen.Ik heb absoluut geen commerciële bedoelingen,dus verlang ook geen vergoeding (afgezien van eventuele reiskosten).

Ik hoop enkele leuke reacties en wie weet wat voor moois daar uit voorkomt!
Alle serieuze reactie op mijn oproep zal ik uitgebreid beantwoorden.

Mvg,
Pieter

E-mail: postvoorpieter2018@gmail.com

Naar boven


Curtly (39 jaar): Lichtgetinte gezonde spontane en vrolijke man
Datum: 08-11-2019

Ik ben een lichtgetinte gezonde spontane vrolijke en positief ingestelde man met donker haar normaal postuur en een lief en zachtaardig karakter. Roken doe ik niet en drinken doe ik zelden. Mijn roots liggen voornamelijk in Nederland en een deel uit de tropen. Waar ik voor sta is een donorschap zonder verantwoordelijkheden naar het kind toe maar wel dat ik open sta voor af en toe contact omdat ik denk dat dat in het belang is van het kind.

Ben jij net als ik een vrolijk persoon met een positieve levensinstelling en heb je een grote kinderwens en daar ook goed over nagedacht?

Stuur mij dan eens een bericht en laten we op neutraal terrein elkaar eens ontmoeten of er daarna genoeg klik is om verder te mailen of te appen.

email adres: donor_rdam@yahoo.com

E-mail: donor_rdam@yahoo.com

Naar boven


Frits Vrijhoef (58 jaar): Weliswaar al wat ouder maar nog steeds slank en sportief
Datum: 20-10-2019

Ik woon in Zaandam en zou graag als spermadonor mijn steentje bijdragen aan iemands geluk. Ondanks mijn 58 jaar ben ik slank,gespierd en hou van fietsen wandelen dieren en dol op mijn kinderen en kleinkinderen (heb er maar liefst 6) Laat wat van je horen telefonisch 06-84306539 of via de mail en wie weet wordt ik jou donor! Liefste groet, Frits.

E-mail: fritsvrijhoef@hotmail.com

Naar boven


M.Verrijp (37 jaar): Nette Nederlandse donor,die zich aan afspraken houdt en op wie je kunt bouwen
Datum: 07-10-2019

Voor velen van ons is het krijgen van kinderen hun diepste wens
Zeker bij hen bij wie het verlangen naar een kindje zo groot is kan het kinderloos blijven een groot gemis in iemands leven geven. Zelfs een verdriet veroorzaken dat hen raakt tot in het diepste van hun hart.Graag bied ik mijn hulp aan aan enkele wensouders bij het uitkomen van deze droom. Waarom ik deze stap nu zet vind ik moeilijk om precies te beredeneren,maar ik volg gewoon mijn hart en mijn gevoel.Dit is niet helemaal nieuw voor me en ben in het verleden al twee maal eerder donor geweest.

Ik zie er goed uit,heb blauwe ogen en een blanke huidskleur. Een goede opgeleid afgerond,een leuke afwisselende baan en ga elke dag met plezier naar mijn werk. Om mezelf te omschrijven vind ik niet eenvoudig en ga dan ook maar af over wat anderen over mij zeggen.Ik ben een vriendelijk,oprecht en sociaal persoon,die veel waarde hecht aan de band met mijn familie en vrienden.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn diverse interesses en dingen die ik leuk vind om te doen zoals lezen ,fitnessen en andere sporten. Ik ben een muzikaal en uit mijzelf graag in het maken van muziek.Ik ben beschikbaar als donor via zelfinseminatie en wil onze afspraken vastleggen in een donorovereenkomst. Dit geeft mij de zekerheid dat ik geen verplichtingen zal hebben en voor degene die ik help de garantie dat ik geen bezoekrecht kan afdwingen.

Hoewel ik niet op zoek ben naar een rol in de opvoeding laat ik (als die behoefte daar is) zeker de mogelijkheid tot contact met wensmoeder of donorkindje open.In eerste instantie per mail, maar zodra een kindje wat ouder is kan ook gesproken worden over een ontmoeting.

Ik laat mezelf geregeld onderzoeken sexueel overdraagbare aandoeningen waaronder uiteraard HIV.Voor zover dat mogelijk is kan ik garanderen dat ik gevrijwaard ben van genetische aandoeningen.Ook heb ik mijn sperma laten testen en bleek perfect van kwaliteit.

Reageer gerust!
Discretie gevraagd en natuurlijk ook geboden

Vriendelijke groet,
Marijn

E-mail: fitness4u2016@gmail.com

Naar boven


Jahangir (50+ jaar): donor asian
Datum: 20-09-2019

Ik ben een bruine man met een Aziatisch uiterlijk die bereid is om alleen als donor op te treden. Op deze manier kan elk van ons ongestoord verder gaan in het leven zonder dat we elkaar maatschappelijk opeisen. Ik kan dus niet als co-ouder optreden. Contact wordt wel op prijs gesteld. Ik ben >50 en wees bereid om deze leeftijd te accepteren. Ik ben gezond en ik heb de tijd voor realiseerbare en haalbare doelen.

E-mail: xxrt@live.nl

Naar boven


Bert (35 jaar): Aangeboden: Serieuze, leuke, goede spermadonor!
Datum: 12-09-2018

Hallo,

Ik ben een Nederlandse man van half in de 30 en bied me aan als zaaddonor.
Zelf ben ik al donorvader van vier donorkinderen en prijs me hier erg gelukkig mee. Dit geluk gun ik ook aan een ander.

ik ben 1,80 meter, normaal gebouwd, donkerblond haar, en blauwe ogen. Zelfstandige. Normaal tot hoogbegaafd. Leef gezond zonder roken of alcohol. Deze schaden enkel de gezondheid, dus zie ik het nut er niet van in te gaan roken of regelmatig alcohol te gebruiken.

Ik ben niet op zoek naar een vaderrol. Ik wens geen vaderrol te spelen, tenzij in echte nood, in het belang van het kind. Afstand is geen probleem. Alles kan in overleg.

Ik ben ik soa-vrij en geen erfelijke ziektes in de familie zo ver bekend.

Ik ben bereid te doneren in de toekomst voor een tweede zelfs meerdere, als die wens er dan is. Ik vind het logisch dat meerdere kinderen van dezelfde moeder volle broers/zussen kunnen zijn.

Als we met elkaar in zee gaan, tekenen we een donorovereenkomst en na een geslaagde zwangerschap en geboorte een donorverklaring.

Ik kijk uit naar je reactie!

Groetjes,

Bert

E-mail: bertpietersen2@outlook.com

Naar boven


Marcel (jaar): nl goed uitziende sociale man stelt zich als donor beschikbaar.
Datum: 28-08-2019

Een zeer goede dag.

Graag wil ik mijzelf aanbieden als zaaddonor.

Ik ben een Nederlandse man van 1,87 lang en heb blond haar en licht blauwe ogen
Geen ziektes die de familie teisteren.
Qua niveau : hbo

Daar ik zelf twee schatten van kinderen heb en ik me dolgelukkig prijs wil ik dit voor iemand ok graag in vervulling laten gaan.

Je bent een sociale zelfstandige stabiele vrouw.

Ik ga me in geen enkel opzicht in jullie leventje mengen. Heb en wil ook verder geen inbreng
In toekomstige beslissingen of verdere keuzes.

Mocht je nog voor een tweede kinderwens gaan , dan stel ik me daar ook ter beschikking voor.
Zodat het toch volle broertjes en/of zusjes zijn.

Ik ben aantoonbaar geheel vrij van enige geslacht of andere ziektes.

Tot snel mamma ;)

E-mail: marcelvinkjes@gmail.com

Naar boven


Henri (56 jaar): Help graag
Datum: 18-08-2019

Help graag om vrouwen die graag een kind wil.
Woon omgeving Ede Gelderland

E-mail: henri.63@outlook.com

Naar boven


J. Lukassen (31 jaar): Zeeland (Walcheren) Nette en betrouwbare Nederlandse donor
Datum: 25-07-2019

Eerlijk gezegd heb ik tot voor kort nooit stilgestaan bij de mogelijkheid van doneren. Tot ik in mijn familie gezien heb wat voor moois hieruit kan ontstaan en hoe blij mensen hiervan kunnen worden. Vandaar dat ik me nu hier wil aanbieden voor contact met vrouwen die interesse hebben in een donor. Voor mij is het doneren niet zomaar iets dus ik wil ik hier ook voorzichtig mee omgaan. Ik hoop dat je hier rekening mee wilt houden. Ook heb ik hier geen ervaring mee.


Als ik mezelf moet omschrijven ben ik volgens mij een lieve, gevoelige, sportieve man met hoog denkniveau. Gevoel is wel heel belangrijk voor me geworden, dus ik hoop dat het goed voelt als ik ga doneren. Ik heb 2 prinsesjes, van 3 en 6 jaar. Uiteraard ben ik heel trots op ze, maar ik denk dat ik wel mag zeggen dat ze behoorlijk knap en slim zijn. Beide blond en blauwe ogen, en ikzelf donkerblond met blauwe ogen. Mijn vrouw en hun moeder is enkele jaren geleden door een misdrijf (alcohol in verkeer) om het leven gekomen. Hierdoor is het voor mij moeilijk om me nogmaals te binden in een relatie.


Ik lees van anderen hier over testen en dergelijke. Ik heb geen contacten en dus eigenlijk ook geen testen. Mocht dit nodig zijn dan is dat denk ik geen probleem. Verder wil ik graag in overleg met je over de manier van doneren. Op dit moment wil ik niet via een kliniek (omdat me dit veel rompslomp lijkt). Het zogenaamde ZI of NW ben ik ook nog niet over uit. Het klinkt voor mij allemaal nog zo klinisch, maar misschien gaat dit meer spelen als de eerste contacten gelegd zijn. Zo, de eerste stap is gezet, ik ben benieuwd naar jullie eventuele reacties. Vragen stellen kan uiteraard ook altijd.


Met vriendelijke groet,

J. Lukassen

E-mail: jluke1985@hotmail.com

Naar boven


Attila: Bewuste, atletische en intelligente donor uit de regio Rotterdam
Datum: 08-07-2019

Hoi hoi,

Het hebben van kinderen is iets moois, dat gun ik jou dan ook graag. Kinderen vanuit een bewuste keuze, met alle liefde en aandacht dat ze verdienen.
Er is een tekort aan donoren en vooral ook van mijn etnische blauwdruk.
Dus ik dacht: Why not..? Klinkt simpel, maar het is echter wel een serieuze en bewuste keuze. Ik wil graag dat het voor ons beiden duidelijk is wat we van elkaar kunnen verwachten en willen.

Ik verwacht van je dat je over de juiste emotionele (liefde, aandacht, tijd) middelen beschikt en een veilige, stabiele omgeving. Daarbij wil ik niet voor verassingen staan en ons afspraak netjes vastleggen. Voor de rest ben ik zeer open-minded, stel/LGBT/single maakt allemaal niet uit.

Ik heb een sportieve baan en daarbij klus ik wat bij als eCommerce ondernemer (meer details na mail). Woonachtig in omgeving Rotterdam. Aantoonbaar SOA vrij.
Ik sta erg positief in het leven en ben gezondheidsbewust, ben hier ook veel mee bezig en ik eet biologisch.
Beschik over een frisse uitstraling

De donatie wil ik doen via ZI (i.v.m. veiligheid, tenzij je ook getest bent) en bereid om te reizen. Om het vol te houden om te blijven reizen vraag ik alleen.. een lekkernij van je. Een lekker stukje taart ofzo.. werkt motiverend :-). Ik ben bereid om later mijn identiteit kenbaar te maken aan het kind en een actieve vaderrol wil ik niet.

Voel je vrij om mij te mailen als mijn advertentie je aanspreekt of als je vragen hebt.

E-mail: atillay2016gewenst@gmail.com

Naar boven


jan (31 jaar): Zeer verzorgde atletische man
Datum: 21-06-2019

Een zelfstandige ondernemer en wil zonder uitzondering echt alle koppels die een kinderwens hebben helpen. Ik ben van het jaar 1988, vrij van alle erfelijke ziektes en heb mijn sperma laten testen, het is zeer bewegelijk Zelf zoek ik niet actief een vaderrol en doe het om andere koppels te helpen,maar wil best af en toe een kado kopen voor de verjaardag

E-mail: jandeintelligente@outlook.com

Naar boven


pascalvandemeer (36 jaar): sperma donor aangeboden
Datum: 31-05-2019

beste wensmoeder

ik pascal gewone man wil nog 1x iemand helpen met haar verlangen naar een kind

ik ben 194 cm lang
gezond/sportief eerlijk betrouwbaar
werkende man

al 1x donor geweest

bereid soa test enz te doen


mijn gedachten zijn dat ik het mooi vindt om te helpen
wil geen zorg plicht maar werken in donor contract
beschrijven vindt het verlangen / van het kind belangrijk

geen sex maar via zelf inseminatie

benieuwd mail me en vraag me dingen wie week
kan ik jou helpen

E-mail:

Naar boven


Roel (43 jaar): Donor aangeboden.
Datum: 12-05-2019

Hallo dames,

Even kort over mezelf. Ik heb 2 eigen kinderen en ben universitair opgeleid. Ik woon in regio Gelderland-zuid. Ik heb zwart haar, bruine ogen en een lichte huid. Ik ben wat kleiner dan gemiddeld.

Ik wil mij graag aanbieden als donor voor ZI. Ik heb inmiddels 1 donorkind en ik wil nog wel 1 of 2 wens-moeders helpen. Afspraken leggen we vast in een donorovereenkomst. Ik weet zelf dat ik gezond ben, maar ik ga er vanuit dat jullie dat graag bevestigd zien in een recente SOA-test.

Heb je interesse en wil je meer weten mail dan gerust.

Groetjes Roel

E-mail: donorroel@gmail.com

Naar boven


Eric de Haan ( jaar): Gezonde zaad donor bied zich aan.
Datum: 21-04-2019

Mijn naam is Eric de Haan

De reden dat ik mezelf als zaad donor beschikbaar stel
is heel simpel, ik vind het fijn als ik andere mensen kan helpen
het mooiste geluk ter wereld te realiseren, en dat is het uit laten komen
van de kinderwens droom.
donatie zal gaan via kliniek of ZI....! en donor contract.
zelf ben ik soa vrij en geen erfelijke ziektes in de familie zo ver bekend.

Hoe zie ik er uit:
188 lang, donkerblond haar, blauw/grijze ogen.
Ik sport regelmatig, rook/drink niet.
zelf heb ik 2 kinderen, dus het zaad is in goede conditie.

Ben jij geïnteresseerd in mijn aanbod, dan mag je me een mailtje sturen

ericdehaan2016@hotmail.com


Met vriendelijke groet
Eric de Haan

E-mail: ericdehaan2016@hotmail.com

Naar boven


Powered by:
DHTML Menu By Milonic JavaScript