Verlangen naar een kind! moet door JavaScript ondersteund worden.
Verlangen naar een Kind
Spermadonor gezocht
 
Op dit deel kunt u advertenties vinden van mensen die op zoek zijn naar een geschikte spermadonor. Alle mensen die adverteren op deze pagina, zijn actief op zoek naar een spermadonor. Daarom ontbreken data bij de advertenties.

Oproepen op deze site zijn niet gecontroleerd door Verlangen naar een Kind. Reageren op advertenties is dan ook op eigen risico.

Meld misbruik bij meldpunt@verlangennaareenkind.nl

Overzicht van de oproepen

Lois (28 jaar): Donor gezocht in N-H Geplaatst op 21 oktober 2014
linda en joyce (27 jaar en
18 jaar jaar):
Betrouwbare donor gezocht in overijssel of drenthe. Geplaatst op 12 oktober 2014


De oproepen

Lois (28 jaar): Donor gezocht in N-H
Datum: 21 oktober 2014

Ik zal mij even voorstellen...

Ik ben Lois en ben 28 jaar. Sinds vorig jaar mei ben ik gescheiden. Uit dit huwelijk is een kindje geboren die toen tijdens de scheiding 3 maanden was maar nu alweer bijna 2. Het verlangen naar een 2e kindje is bij mij heel groot en ook zou ik graag nog een broertje of een zusje voor mijn zoontje erbij willen hebben en op deze manier ons gezin uit willen breiden.

Ik kies er bewust voor om een alleenstaande moeder te zijn. Ik heb mijn zoontje ook alleen opgevoed en weet hierdoor waar ik aan begin. Ik heb er elke minuut van genoten en dit doe ik nog steeds. Wij beiden hebben een hoop liefde te geven aan een nieuw gezinslid en we zijn er klaar voor om die te verwelkomen.

Ik ben opzoek naar een blanke donor met blauwe ogen uit Noord-Holland.
Ook zou ik willen dat de donor in het bezit is van recente gezondheidspapieren (waaronder SOA en HIV) en gevrijwaard is van genetische aandoeningen. Deze uitslagen graag ter inzage.
Natuurlijk zullen we gebruik maken van een donorcontract.

Spreekt dit jou aan en zou je ons willen helpen dan hoor ik graag van je. Stuur mij dan een mailtje met wat informatie over jezelf, hoe je het graag zou zien (wensen) en een foto zodat ik er een beeld bij kan hebben.

E-mail: lois1986@outlook.com

Naar boven
linda en joyce (27 jaar en 18 jaar): Betrouwbare donor gezocht in overijssel of drenthe.
Datum: 12 oktober 2014

Zelf ben ik 27 jaar en mijn vriendin is 18 jaar. We wonensamen in de buurt bij almelo en hebben een stabiel leven.

Ik heb blauwe ogen , ben blond en ik word ook de moeder.
Mijn vriendin heeft bruin/groene ogen en heeft bruin haar

Ik was eerst zelf bezig met inseminaties maar kreeg toen dus een relatie.waar ik gelijk open was met welke stap ik bezig was.ze staat verder helemaal achter mijn keuze en doen het nu samen verder..

We hebben al een donor sinds december 2013 maar dat wil tot nu toe niet lukken.
waardoor we nu op zoek zijn naar een nieuwe donor die betrouwbaar, eerlijk en oprecht is, en die wil werken met het bekende donorcontract.

aangezien ik al vanaf december 2013  bezig ben is het tot nu toe altijd zo geweest dat ik mijn ovulaties rond de 3de week (einde van de week )van de maand heb

als je ons misschien verder zou willen helpen dan ontvangen we graag je mail met wat informatie over jezelf, wat je eisen zijn, je reden van dat je donor wilt zijn en misschien een foto zodat we een beetje een beeld hebben met wie we mail contact hebben.

PS: een donorcontract is een must..!!

E-mail: wensmoederoverijssel@outlook.com

Naar boven

 

 

 

 

Powered by:
DHTML Menu By Milonic JavaScript